Türk Kahvesinden Evde Nasıl Peeling Yapılır Cilt Temizliği - FABilgi

Türk Kahvesinden Evde Nasıl Peeling Yapılır Cilt Temizliği

Türk Kahvesinden Evde Nasıl Peeling Yapılır Cilt Temizliği

Evde Peeling Nasıl Yapılır?

Kelime anlamı soymak demek olan peeling,bir çok kadının cildini temizlemek ve ferah bir görüntüye kavuşmak için uyguladığı bir yöntemdir.Gün içersinde kirlenen yüzümüzü, yağdan ve kirden arındırmak için tercih edilir. Bazen henüz cildin üst bariyerinde oluşan lekelerin oluşumunu engeller. Cilde aydınlık bir görünüm kazandırır. Hafif bir soyma ve arındırma işlemi olan peeling, taze ve yeni cilt bariyerini ortaya çıkararak kullandığımız kremlerin daha iyi etki etmesini de sağlar. 

Fiziksel, kimyasal ve lazer yöntemi ile peeling yapılabilir. Kimyasal ve lazer peeling yöntemi uzmanlar tarafından doğru bir yöntemle yapılmalıdır.Maliyet olarakta biraz yüksek kalabilir:) öyleyse kaldı geriye fiziksel peeling..

Fiziksel yöntemleri hemen hemen her kadın uygulamıştır diye düşünüyorum. Bu fırça olabilir, kabak lifi, şeker, karbonat bu liste uzar gider. Şimdi en bilinenlerinden kahve peelingini anlatacağım. 

Dipnot: Gece uygulayın çünkü gün ışığı cildinize iyi gelmeyecektir.cildimizin kendini toplamasına ve onarmasına izin verelim :)

Her şey kararında güzel lütfen haftada 2 den fazla yapıp cildinizi yormayın, aktif sivilceniz varsa sönmesini bekleyin.

Türk Kahvesinden Peeling Yapımı

1 yemek kaşığı içtiğiniz kahvenin telvesi

Yarım çay kaşığı zeytinyağı

Cildimize dairesel hareketlerle 5 dk masaj yapıp 5 dk bekliyoruz.Güzellik işte bu kada

Yeni bir konuda görüşmek dileğiyle❤️

Sevgiler 

Yorum Gönder

0 Yorumlar