Android Telefonda En İyi 5 DJ Mixer Uygulaması İndirme ve Tanıtım - FABilgi

Android Telefonda En İyi 5 DJ Mixer Uygulaması İndirme ve Tanıtım

Android Telefonda En İyi 5 DJ Mixer Uygulaması İndirme ve Tanıtım 2023

Eğer bilgisayar ortamından uzak mobil olarak DJ'lik yapmak istiyor yada boş zamanlarınızda kendinizi geliştirmek istiyorsanız aşağıdaki uygulamaları kullanabilirsiniz.

Bu uygulamaların ios içinde versiyonları vardır belki ben bunları android için ekliyorum arkadaşlar.

Bende hobi düzeyinde bir dj acemisi olarak bazılarını kurcalamışlığım vardır

TELEFONDA EN İYİ 5 DJ UYGULAMASI

Android cihazlar için pek çok DJ uygulaması mevcuttur, bazı popüler seçenekler şunları içerir:

Cross DJ: 

Cross DJ, müzik karıştırmanıza, çalma listeleri oluşturmanıza ve efektler eklemenize izin veren profesyonel bir DJ uygulamasıdır. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve birden fazla ses formatını destekler.

DJ Studio 5: 

DJ Studio 5, müziği karıştırmanıza ve efektler eklemenize izin veren sanal bir DJ uygulamasıdır. Dahili ekolayzır, perde kontrolü ve sanal pikap gibi çeşitli özelliklere sahiptir.

Virtual DJ: 

Virtual DJ, müzik karıştırmanıza ve çalma listeleri oluşturmanıza izin veren popüler bir DJ uygulamasıdır. Dahili ekolayzır, perde kontrolü ve sanal pikap gibi çeşitli özelliklere sahiptir.

DJ Lobo: 

DJ Lobo, müzik karıştırmanıza, çalma listeleri oluşturmanıza ve efektler eklemenize izin veren bir DJ uygulamasıdır. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve birden fazla ses formatını destekler.

DJ Mixer Player: 

DJ Mixer Player, müzik karıştırmanıza, çalma listeleri oluşturmanıza ve efektler eklemenize izin veren bir DJ uygulamasıdır. Kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir ve birden fazla ses formatını destekler.

Bu uygulamalardan bazılarının, tüm özelliklerinden tam olarak yararlanabilmeleri için DJ denetleyicisi gibi ek donanım gerektirebileceğini unutmamak önemlidir. Size ve tarzınıza en uygun olanı bulmak için birkaç farklı DJ uygulamasını denemek de iyidir. 

NOT

Uygulamaları isimlerine tıklayarak indirebilirsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar