Telefonda En İyi Ücretsiz 3 Ev Tasarlama Uygulaması İndir 2023 - FABilgi

Telefonda En İyi Ücretsiz 3 Ev Tasarlama Uygulaması İndir 2023

Telefonda En İyi Ücretsiz 3 Ev Tasarlama Uygulaması İndir Tanıtım 2023

Kendi hobileriniz doğrultusunda ve zevklerinizi yansıtarak ev tasarlayabileceğiniz uygulamalardan bahsedeceğim.

Telefonda ev tasarlama uygulamaları, kullanıcıların evlerini sanal olarak tasarlamalarına ve düzenlemelerine olanak tanır. 

Bu uygulamalar genellikle 3D görünümler, mobilya seçenekleri ve renk paletleri gibi özellikleri içerir. Kullanıcılar, evlerinin her odasını farklı stillerde tasarlamak ve dekore etmek için bu özellikleri kullanabilirler. Ayrıca, bazı uygulamalar ücretsiz, bazıları ise ücretli olabilir. 

EV TASARLAMA UYGULAMALARI

1. UYGULAMA ROOMSKETCHER TIKLA İNDİR>>

Kullanıcıların profesyonel kalitede 2D ve 3D kat planları ve iç tasarımlar oluşturmasına olanak tanır. Yazılımın kullanımı kolaydır ve sürükle ve bırak arayüzü, bir mobilya ve dekor öğeleri kitaplığı ve çeşitli formatlarda kat planlarını içe ve dışa aktarma yeteneği gibi çeşitli özelliklerle birlikte gelir. 

___________________________


2. UYGULAMA PLANNER 5D TIKLA İNDİR>>


Planner 5D, kullanıcıların kat planları oluşturmasına, odaları dekore etmesine ve döşemesine ve tasarımlarını 2D ve 3D olarak görselleştirmesine olanak tanıyan bir ev tasarım yazılımıdır. Yazılım kullanıcı dostudur ve sürükle ve bırak işlevi, bir mobilya ve dekor öğeleri kitaplığı ve çeşitli formatlarda kat planlarını içe ve dışa aktarma yeteneği ile gezinmesi kolaydır

___________________________


3. UYGULAMA Home Design 3D TIKLA İNDİR>>


Home Design 3D, kullanıcıların evleri için 2D ve 3D olarak ayrıntılı kat planları ve tasarımları oluşturmalarına olanak tanıyan bir ev tasarım yazılımıdır. Yazılımın kullanımı kolaydır ve sürükle ve bırak arayüzü, bir mobilya ve dekor öğeleri kitaplığı ve çeşitli formatlarda kat planlarını içe ve dışa aktarma yeteneği gibi çeşitli özelliklerle birlikte gelir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar