Bilgisayarda Dinlediğin Müziği Online Olarak Bulma Sitesi 2023 - FABilgi

Bilgisayarda Dinlediğin Müziği Online Olarak Bulma Sitesi 2023

PC'de Çalan Müziği Online Olarak Bulma Sitesi Midomi Tanıtım

PC'de ne dinliyorum özelliği arıyorsanız bu konumu kaçırmayın, radyoda çalan yada aradığınız bir müziği hemen sesten tanıyacaktır.

Bu işlemi midomi ile yapacağız

MİDOMİ SİTESİ NEDİR?

Midomi, kullanıcıların şarkıları veya müzikleri çalmak yerine şarkıları dünyanın herhangi bir yerindeki ses kayıtları aracılığıyla aramalarını sağlayan bir müzik tanıma sitesidir.

Midomi'yi kullanarak, bir şarkının adını bilmediğinizde veya sadece birkaç kelime biliyorsanız bile, şarkıyı Midomi'de çalabilir veya kendiniz söyleyebilirsiniz. Site, şarkının adını, sanatçıyı ve diğer ayrıntıları otomatik olarak tanımlar ve size sonuçları gösterir.

MİDOMİ DİNLEDİĞİN MÜZİĞİ BULMA

Midomi PC'de şarkı bulmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Web tarayıcınızı açın ve Midomi web sitesine gidin.

Sayfanın ortasında, "Sing or Hum" adlı bir düğme göreceksiniz. Bu düğmeye tıklayın.

Karşınıza çıkan "Allow Microphone Access" (Mikrofon Erişimine İzin Ver) penceresinde "Allow" (İzin Ver) seçeneğine tıklayarak mikrofonunuza erişime izin verin.

Şarkıyı mırıldanın, çalın veya söyleyin ve Midomi otomatik olarak arama yapacaktır. Şarkının adını, sanatçısını ve diğer ayrıntıları gösteren sonuçları göreceksiniz.

Eğer şarkıyı bulamazsanız, şarkıyı tekrar söyleyebilir veya Midomi'nin "Search" (Arama) düğmesine tıklayarak şarkının adını yazabilirsiniz. 

Midomi, şarkının adını veya sanatçısını tanımlamak için arama yapacaktır. 

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLA>>

Yorum Gönder

0 Yorumlar