E-İhracat Yapmak En Kolay ve İyi 3 E-Ticaret Sitesi Tanıtım 2023 - FABilgi

E-İhracat Yapmak En Kolay ve İyi 3 E-Ticaret Sitesi Tanıtım 2023

E-İhracat Yapmak En Kolay ve İyi 3 E-Ticaret Sitesi Tanıtım

Günümüzde globalleşmenin etkisiyle E-İhracat önemli oldu ve yeni pazar yerleri bulmak da satış hacimlerini korumak için oldukça önemli bir parametre.

Peki yeni başlayan bir E-İhracat süreci için en iyi 3 site hangisi derseniz bu konumda kendi deneyimlerimden güç alarak 3 tane siteden bahsedeceğim.

E-İhracat Yapmak İçin En Kolay 3 Site

1-) Alibaba.com: Dünya çapında en büyük B2B platformlarından biri olan Alibaba.com, binlerce üretici ve tedarikçi ile bağlantı kurmanızı sağlar. Site, birçok endüstride mal ve hizmetlerin yanı sıra, özellikle elektronik, moda ve mobilya ürünleri için popülerdir. Ayrıca, site, çevrimiçi ticaret fuarları ve ücretsiz eğitim kaynakları da sunar.

2-) Etsy.com: Etsy, dünya genelindeki küçük işletmelerin ve el sanatları üreticilerinin platformudur. Site, genellikle ev dekorasyonu, takı, kıyafetler ve el yapımı hediyelik eşyalar gibi benzersiz ve kişiselleştirilmiş ürünlerin satışı için kullanılır. Etsy'nin kullanımı kolaydır ve platform, ürünleri tanıtmak ve müşterilerle iletişim kurmak için bir dizi araç sağlar.

3-) Amazon Global: Amazon Global, Amazon'un dünya genelindeki müşterilere ürünler sunmak için kullandığı bir platformdur. Amazon Global, küçük işletmelerin dünya çapındaki müşterilere ulaşmasına olanak tanır. Platform, ürünlerin farklı ülkelerdeki müşteriler tarafından görülebilmesi için çeviriler sağlar. Ayrıca, site, ödeme işlemlerini kolaylaştırmak için çeşitli ödeme seçenekleri sunar.

Unutmadan;

e-ihracat yapmak için en iyi kategori, işletmenin uzmanlık alanına, kaynaklarına ve hedef pazarlarına bağlı olarak değişebilir. İşletmenin öncelikle iyi bir araştırma yapması ve kendi potansiyelini ve gücünü dikkate alarak en uygun kategoriye karar vermesi önemlidir.

karar neticesinde de tercih edeceğiniz satış kanalı tercihiniz ortaya çıkacaktır 

Yorum Gönder

0 Yorumlar