iPhone İçin En İyi 3 Antivirüs Uygulaması Özellikleri ve Tanıtım 2023 - FABilgi

iPhone İçin En İyi 3 Antivirüs Uygulaması Özellikleri ve Tanıtım 2023

iPhone İçin En İyi 3 Antivirüs Uygulaması Özellikleri ve Tanıtım 2023

Telefonda antivirüs araştırıyorsanız birde bu konuma bakın ios cihazlarda bu uygulamaları deneyerek güvenlik endişelerinizi hafifletebilirsiniz.

Aşağıda uygulamaları direk de indirmeniz için link vereceğim

Norton Mobile Security: 

Norton, güvenlik yazılımları konusunda ünlü bir marka ve Norton Mobile Security, iPhone için en iyi antivirüs uygulamalarından biridir. Uygulama, zararlı yazılımları tespit etmek, cihazınızı korumak, çevrimiçi gizliliğinizi sağlamak ve kaybolan cihazınızı bulmak gibi birçok özelliğe sahiptir. Norton Mobile Security, cihazınıza yüklenen uygulamaları tarar ve zararlı bir şey bulursa sizi uyarır.

Norton Mobile Security: TIKLA İNDİR>>

___________________________________________

Avira Mobile Security: 

Avira, diğer bir güvenlik yazılımı lideridir ve Avira Mobile Security, iPhone kullanıcıları için güvenli bir çevrimiçi deneyim sunar. Uygulama, cihazınızı korumak, çevrimiçi gizliliğinizi sağlamak ve kaybolan cihazınızı bulmak için bir dizi araç sunar. Ayrıca, çevrimiçi etkinliklerinizi takip eden ve istenmeyen takipçileri engelleyen bir VPN de dahil olmak üzere bir dizi ek özellik sunar.

Avira Mobile Security: TIKLA İNDİR>>

___________________________________________

McAfee Mobile Security: 

McAfee, diğer bir tanınmış güvenlik yazılımı şirketidir ve McAfee Mobile Security, iPhone için en iyi antivirüs uygulamalarından biridir. Uygulama, cihazınızı zararlı yazılımlardan korumak, çevrimiçi gizliliğinizi sağlamak ve kaybolan cihazınızı bulmak için bir dizi araç sunar. McAfee Mobile Security, cihazınıza yüklenen uygulamaları tarar ve zararlı bir şey bulursa sizi uyarır. Ayrıca, bir VPN, dosya şifreleme ve diğer ek özellikler de dahil olmak üzere bir dizi araç sunar.

McAfee Mobile Security: TIKLA İNDİR>>

___________________________________________

Not: 

İPhone'un kendi güvenlik önlemleri nedeniyle, bazı kullanıcılar için antivirüs uygulamalarının gerekliliği tartışmalıdır. Ancak, ekstra bir koruma isteyen kullanıcılar için bu uygulamalar iyi bir seçenek olabilir. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar