VirusTotal Benzeri Online Tarama Yapan 5 Alternatif Site Tanıtım - FABilgi

VirusTotal Benzeri Online Tarama Yapan 5 Alternatif Site Tanıtım

VirusTotal Benzeri Online Tarama Yapan 5 Alternatif Site Tanıtım

Hepimiz VirusTotal sitesini zaman zaman kullandık yada gördük fakat bu artık size yeterli gelmiyor ve benzeri sitelerden de dosyalarınız için tarama yapmak istiyorsanız bu konum tam size göre

Size VirusTotal benzeri 5 tane site tanıtacağım

VİRUSTOTAL BENZERİ SİTELER

1- Hybrid Analysis: Bu platform, zararlı yazılımların analizi için güçlü bir sanal çevre sağlar. Dosyaları yükleyebilir ve zararlı içerikleri taramak ve analiz etmek için kullanabilirsiniz.

Websitesi: TIKLA GİT>>

2- MetaDefender: MetaDefender, dosyaları, URL'leri ve IP adreslerini tarayan ve potansiyel tehditleri tespit eden bir platformdur. Aynı zamanda bir RESTful API sunarak entegrasyon imkanı da sağlar.

Websitesi: TIKLA GİT>>

3- Jotti's Malware Scan: Bu online virüs tarama hizmeti, tek seferde birden fazla antivirüs motorunu kullanarak dosyaları tarar. Dosyaları yükleyebilir ve sonuçları kontrol edebilirsiniz.

Websitesi: TIKLA GİT>>

4- VirusDesk by Cytomic: Cytomic VirusDesk, zararlı yazılımların taraması ve analizi için kullanabileceğiniz ücretsiz bir online araçtır. Dosyaları yükleyerek veya URL'leri taratarak potansiyel tehditleri tespit edebilirsiniz.

Websitesi: TIKLA GİT>>

5- ANY.RUN: Bu platform, zararlı yazılımların davranışlarını analiz etmek ve incelemek için kullanabileceğiniz bir sanal çevre sunar. Dosyaları yükleyebilir, zararlı URL'leri tarayabilir ve sonuçları gözlemleyebilirsiniz.

Websitesi: TIKLA GİT>>

Yorum Gönder

0 Yorumlar